Conducere nouă la Real Hypermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director general al Real Hypermarket România, membru al grupului german Metro, este Michel Lamoot, care până acum ocupa funcţia de director de achiziţii al sucursalei din Polonia. El va prelua noua poziţie la 15 octombrie.

Michel Lamoot şi-a început cariera în retail în 1979, deţinând mai multe poziţii de conducere în companii din industria internaţională de hipermarket, în state precum Coreea de Sud, Japonia sau Franţa, informează un comunicat al Real Hypermarket, unul dintre principalii competitori de pe piaţa internă de retail modern.

Directorul general al real,- Hypermarket România, Tjeerd Jegen, a plecat de la conducerea companiei la sfârşitul lunii iulie, poziţie pe care a ocupat-o timp de doi ani şi jumătate.

În 2008, Lamoot s-a alăturat grupului Metro ca director de achiziţii produse nealimentare al real,- Polonia. Acesta a absolvit Universitatea din Grenoble, Franţa, cu specializarea Managementul hotelurilor şi restaurantelor.

„Primul pas pe care îl voi face din noua poziţie este să mă familiarizez cu piaţa locală de retail şi cu mediul de afaceri din România şi totodată să cunosc echipa real,- România cu care voi lucra de acum înainte. Voi contiunua strategia, aceea de a urmări şi satisface nevoile tuturor clienţilor noştri“, a declarat Michel Lamoot.

Retailerul va deschide la sfârşitul lunii octombrie o nouă unitate real,-, în cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, situat la intersecţia dintre Vasile Milea şi Bulevardul Timişoara. 

Real Hypermarket România, prezent pe piaţa locală din anul 2006, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,35 miliarde delei, în creştere cu 92% faţă de anul anterior, când a raportat afaceri de 1,22 miliardede  lei.


 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite