An bun pentru Hidroelectrica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
An bun pentru Hidroelectrica
An bun pentru Hidroelectrica

Profitul net al Hidroelectrica a crescut anul trecut cu 24%, până la 65,11 milioane de lei, comparativ cu profitul înregistrat în 2007, potrivit agenţiei NewsIn.

În ceea ce priveşte cifra de afaceri a celui mai mare producător de energie electric din România în 2008, aceasta a crescut cu18% faţă de rezultatele obţinute de companie în anul precedent. Astfel, cifra de afaceri a fost de 2,44 miliarde de lei, comparativ cu 2007, adică 2,06 miliarde de lei. De asemenea, profitul net a crescut cu 24%, de la 52,58 de milioane de lei în 2007, până la 65,11 milioane de lei în 2008.
„ Dacă profitul net pare mai mic, comparativ cu cel al altor companii din domeniu, este pentru că noi am folosit din bani şi pentru investiţii‟, a precizat Mihai David, directorul general al companiei,.
Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică şi servicii tehnologice de sistem din România. Compania a acoperit anul trecut 26% din producţia de energie electrică a ţării şi foloseşte sursele regenerabile.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite