Fathi Taher vrea pachetul majoritar de acţiuni la Marriott

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Fathi Taher a mandatat casa de avocatură Boştină şi Asociaţii să poarte negocieri cu toţi acţionarii pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al hotelului JW

Omul de afaceri Fathi Taher a mandatat casa de avocatură Boştină şi Asociaţii să poarte negocieri cu toţi acţionarii pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al hotelului JW Marriott din Bucureşti, a anunţat ieri casa de avocatură.

"Sunt interesat să cumpăr şi chiar am făcut o propunere în acest sens celor de la Strabag în urmă cu aproape un an, însă până acum nu am primit niciun răspuns", a declarat Fathi Taher.

Mandatul primit de "Boştină şi Asociaţii" este unul flexibil şi se referă în special la pregătirea documentelor preliminare negocierilor, angajarea discuţiilor privind termenii de bază ai tranzacţiei şi evaluarea opţiunilor juridice de încheiere a tranzacţiei.

Avocatul coordinator al firmei de avocatură, Doru Cătălin Boştină, spune că "vor fi explorate toate opţiunile care se deschid", astfel încât toate etapele negocierilor să se desfăşoare pozitiv. "Avem mandate să negociem şi cu Strabag, şi cu Bank of Cyprus, precum şi cu toate părţile care sunt interesate în tranzacţie", a precizat Doru Boştină.

Hotelul de cinci stele JW Marriott se află în acest moment în administrarea Societăţii Companiilor Hoteliere Grand şi are ca acţionari compania Strabag, cu 55% din titluri, firma Alliance Overseas, controlată de Fathi Taher, care deţine 19% din acţiuni, şi firma cipriotă New Marathon.

Boştină şi Asociaţii are peste 130 de avocaţi şi colaboratori, iar anul trecut a avut încasări de 14,49 milioane de euro, cu 15% mai mult comparativ cu anul precedent.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite