Fabrica de la Jucu, singura care produce accesorii Nokia pentru Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrica de la Jucu, singura care produce accesorii Nokia pentru Europa
Fabrica de la Jucu, singura care produce accesorii Nokia pentru Europa

Directorul general al Nokia România, John Guerry, a anunţat astăzi că fabrica de la Jucu a început în urma cu câteva săptămâni să producă accesorii pentru telefoane, precum acelea pentru bluetooth, huse sau încărcătoare.

Guerry a mai spus că fabrica de la Jucu va fi singurul furnizor de accesorii pentru Europa.

Potrivit lui Guerry Nokia, România va angaja pentru activitatea de asamblare a accesoriilor încă 400 de persoane, dorindu-se să se ajungă la 1.800-2.000 de angajaţi la Jucu.

Am început de curând acest business. Vom fi singurul furnizor de accesorii în Europa, vom progresa. Vom angaja şi 400 de persoane noi, aşadar afacerea se dezvoltă, probabil nu aşa cum am sperat când am ajuns aici, din cauza scăderii activităţii economice, dar suntem stabili, nu am concediat oameni şi ne extindem încet şi acum adăugăm afacerea cu accesoriile. Este nevoie de asta în interiorul Europei”, a spus directorul Nokia România, adăugând că producţia de accesorii pentru telefoanele mobile va fi o activitate permanentă, iar firma a investestit în câteva linii producţie, spaţiul fiind disponibil în interiorul fabricii, relatează NewsIn.

Referitor la alte linii de producţie, pe lângă telefoane şi accesorii, John Guerry a spus că “a existat destulă schimbare pentru o perioadă”.

John Guerry, care a fost primul angajat al Nokia România, îşi încheie mandatul pe 1 iulie, după doi ani de activitate. Nokia România a inaugurat în data de 11 februarie 2008 fabrica de la Jucu care asamblează telefoane mobile. John Guerry va prelua conducerea fabricii Nokia din Mexic.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite