Profitul Distrigaz Sud pe anul trecut, în scădere cu 30%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profitul Distrigaz Sud pe anul trecut, în scădere cu 30%
Profitul Distrigaz Sud pe anul trecut, în scădere cu 30%

Fostul Distrigaz Sud, redenumit în această vară GDF SUEZ Energy România, a obţinut un profit net de 128,5 milioane de lei anul trecut, în scădere cu aproape 30% faţă de profitul net înregistrat în 2007, transmite NewsIn, citând datele transmise de companie Oficiului Naţional al Registrului Comerţului.

În 2007, profitul net realizat de Distrigaz Sud a fost de 182,3 milioane de lei.

De asemenea, creanţele comerciale ale companiei se ridicau la sfârşitul anului trecut la 737,7 milioane de lei, în uşoară creştere faţă de creanţele din 2007, de 728,9 milioane de lei.

GDF SUEZ Energy România alocă în acest an 228 de milioane de lei pentru investiţii, cu 25% mai puţin faţă de suma de anul trecut, respectiv 304 milioane de lei.

GDF SUEZ Energy România are în prezent 6.100 angajaţi.

Grupul GDF SUEZ este prezent în România în domeniul energiei prin intermediul filialelor GDF SUEZ Energy România, furnizor de gaze naturale şi de servicii, Distrigaz Sud Reţele, distribuitor de gaze naturale din România, şi a doi operatori de depozite de gaze, Amgaz şi Depomureş.

GDF SUEZ activează, de asemenea, în sectorul serviciilor energetice, prin Trapec şi Axima, şi în cel al activitǎţilor de mediu. Totodată, GDF SUEZ participă în proiectul reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă şi al termocentralei de la Borzeşti.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite