Distrigaz Sud devine GDF SUEZ Energy România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distrigaz Sud devine GDF SUEZ Energy România
Distrigaz Sud devine GDF SUEZ Energy România

Distrigaz Sud, unul dintre furnizorii de gaze naturale din România, îşi schimbă numele şi devine GDF SUEZ Energy România, cu prilejul derulării unui proces de modernizare a serviciilor companiei şi integrării în grupul GDF Suez, a informat astăzi compania.

"Noul nume reprezintă o veritabilă oportunitate şi sprijină evoluţia noastră. GDF SUEZ Energy România nu mai este doar un furnizor de gaze naturale, ci devine o companie energetică. Vom continua să dezvoltăm activităţile comerciale, lansând produse din ce în ce mai adaptate nevoilor clienţilor noştri", a declarat Yvonnick David, directorul general al GDF SUEZ Energy România.

Grupul GDF SUEZ este prezent în domeniul energiei prin intermediul filialelor GDF SUEZ Energy România, furnizor de gaze naturale şi de servicii, Distrigaz Sud Reţele, primul distribuitor de gaze naturale din România şi a doi operatori ai pieţei de înmagazinare, Amgaz şi Depomureş. GDF SUEZ activează, de asemenea, în sectorul serviciilor energetice, prin Trapec şi Axima şi în cel al activitǎţilor de mediu. Totodată GDF SUEZ participă în proiectul Cernavodă şi al centralei termice de la Borzeşti.

Distrigaz Sud Reţele, societate înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare, îşi va păstra în continuare denumirea actuală şi va rămâne o filială a GDF SUEZ Energy România.

Grupul numără 200.000 colaboratori şi a avut în 2008 o cifră de afaceri de 83,1 miliarde de euro. Este cotat la Bursele de la Bruxelles, Luxemburg şi Paris.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite