Dacia coupé!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii de la Dacia. Constructorul român se pregăteşte să prezinte, la Salonul Auto de la Geneva, un concept coupé, potrivit site-ului Worldcarfans. Standul Dacia de la Geneva

Surpriză de proporţii de la Dacia. Constructorul român se pregăteşte să prezinte, la Salonul Auto de la Geneva, un concept coupé, potrivit site-ului Worldcarfans.

Standul Dacia de la Geneva va găzdui, în perioada 5-15 martie, un concept coupé, cu ambiţii sportive şi design agresiv. Liniile conceptului se vor regăsi în modelele care se vor alătura gamei de autoturisme Dacia în anii care urmează, apreciază specialiştii.

Fotografiile tip teaser, scăpate pe Internet şi publicate pe un site polonez, ne dezvăluie un vehicul în stil coupé, având blocurile optice cu tehnologie LED, jante aliaj şi frâne Brembo. Numele său? Deocamdată necunoscut, însă unii spun că s-ar numi Duster (care s-ar traduce prin „cârpă de praf”), alţii Adventure („aventură”).

Acesta ar urma să fie al doilea concept prezentat de Dacia la un salon auto, după Dacia Logan Steppe (precursorul modelului break), prezentant în urmă cu doi ani la acelaşi salon auto elveţian.

Un alt aspect care rămâne de descoperit este dacă noul coupé va împrumuta imaginea low-cost asociată brandului românesc sau se va poziţiona mai sus decât actualele Logan şi Sandero.

Zoom

O generaţie nouă


De-a lungul anilor, portofoliul Dacia s-a extins, având acum o gamă aproape completă de modele low-cost: hatchback-ul Sandero, sedan-ul Logan, break-ul Logan MCV şi utilitarele Logan Van şi Logan Pick-Up. Pentru sfârşitul acestui an este de aşteptat să apară pe piaţă şi un SUV derivat din Sandero.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite