Criza financiară ieftineşte maşinile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Importatorii vin cu reduceri de până la 4.000 de euro sau cu asigurări gratuite pentru a impulsiona vânzările aflate în scădere . Programul “Rabla” şi ofertele speciale practicate de importatorii de autoturisme au reuşit să reducă preţurile maşinilor noi chiar şi cu 25-30%.

Criza financiară internaţională a lovit şi industria auto, iar acest fapt se concretizează în vânzările în continuă scădere. Drept urmare, importatorii de automobile din România lansează oferte fără precedent, maşinile noi începând să rivalizeze cu cele second-hand la capitolul preţuri.

La Renault, programul Remat vizează întreaga gama de modele. Dacă optaţi pentru un Megane Sedan, reducerea poate ajunge până la 4.000 de euro, 800 de euro prima de casare, plus reducerea de preţ de 3.200 de euro.

Fiat Panda la preţ de Tico


Un alt model de succes de la Renault, Symbol Fidji, este dotat, printre altele, cu ABS, aer condiţionat, radio-CD şi dublu airbag, preţul fiind de 8.100 de euro cu TVA. În aceeaşi categorie intră şi Clio Cosmopolitan, care costă 9.000 de euro cu TVA.

AutoItalia, importatorul Fiat în România, comercializează modelul Panda la preţuri începând cu 5.889 de euro cu TVA.

Cine dispune de un buget ceva mai mare poate să opteze pentru Grande Punto Unico, începând cu 9.163 de euro, cu TVA.

Ambele modele au garanţie de cinci ani şi asigurare CASCO gratuită timp de un an. La Volkswagen, marcă la care discounturile sunt destul de rare, pentru orice model cu livrare imediată achiziţionat prin programul Remat primiţi pe lânga prima de casare de 3.000 de lei un bonus suplimentar de 500 de euro. De exemplu, Volkswagen Polo Happy costă 8.500 euro, TVA inclus.

Importatorii Opel, mai ponderaţi

La Opel, cele mai mari reduceri sunt pentru modelele Vectra şi Signum, 3.196 de euro. Pentru Opel Corsa în variantele de echipare Enjoy şi Cosmo cu motorizare 1.3 diesel 75 CP şi 90 CP, taxa de înmatriculare este gratuită. Opel Corsa Essentia cu 3 uşi are preţuri de la 9.250 de euro cu TVA inclus, în timp ce echiparea Essentia, în varianta de caroserie cu 5 uşi, costă de la 9.600 de euro cu TVA inclus.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite