Chivu, casă de 1.000.000 € pentru Adelina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piscină semiolimpică acoperită, restaurant de zi şi restaurant high cuisine, bar, trei terenuri de tenis outdoor şi două indoor, patru piste de bowling subterane, patinoar, pistă de alergare

Piscină semiolimpică acoperită, restaurant de zi şi restaurant high cuisine, bar, trei terenuri de tenis outdoor şi două indoor, patru piste de bowling subterane, patinoar, pistă de alergare în aer liber şi beauty salon & spa.

Acestea sunt cele mai importante facilităţi ale complexului rezidenţial în care Cristi Chivu, căpitanul naţionalei de fotbal, şi-a cumpărat ieri un penthouse. O astfel de locuinţă, situată în ansamblul "Stejarii", poate ajunge la fabuloasa sumă de 1.800.000 de euro.

Şi locaţia este unică. În nordul Capitalei, pe strada Jandarmeriei, în mijlocul unei păduri de 200 de hectare. Jucătorul campioanei Italiei spune că se va muta de îndată ce construcţia va fi gata, adică la finele primului semestru din 2009. "Mi-am dorit o locuinţă în Bucureşti pentru noua mea familie. Oferta apartamentelor cu adevărat de lux nu este mare, deci nu a trebuit să caut mult" spune pentru "Adevărul" Cristi Chivu.

Cristi Chivu cumpără de la Ţiriac cel mai scump apartament din Bucureşti

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Cristi Chivu, a achiziţionat, ieri, o locuinţă în Bucureşti. Şi nu oriunde. Ci în unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidenţiale.

Situat în nordul select al Capitalei, pe strada Jandarmeriei, penthouse-ul va fi, în momentul finalizării construcţiei din primul semestru al lui 2009, reşedinţa din România a familiei Chivu.

Cel mai scump astfel de apartament, situat în clubul rezidenţial "Stejarii", acolo unde a cumpărat şi Chivu, costă nu mai puţin de 1.800.000 de euro şi este vârful de pe piaţa apartamentelor noi.

La polul opus, cea mai ieftină locuinţă are "numai" 108 metri pătraţi şi costă 340.000 de euro, plus TVA. "Mi-am dorit o locuinţă în Bucureşti pentru noua mea familie. Oferta apartamentelor cu adevărat de lux în Bucureşti nu este mare, deci nu a trebuit să caut mult", a declarat, pentru "Adevărul", Cristi Chivu.

Casă în mijlocul pădurii Băneasa

În fapt, jucătorul lui Inter Milano a cumpărat mai mult decât o simplă casă. El este acum membru al unui club select. La fel ca şi ceilalţi membri, dacă va vrea să vândă noua proprietate, Chivu va trebui să facă prima ofertă către reprezentanţii clubului, care aleg în acest fel cu cine se vor învecina pe viitor.

"Intenţionez să ne mutăm cât mai repede, chiar după finalizarea construcţiei", mai spune Chivu. Din acest moment, el se va bucura de toate facilităţile pe care le oferă complexul de lux.

Piscina semiolimpică acoperită, restaurant de zi şi restaurant high cuisine, bar, trei terenuri de tenis outdoor şi două indoor, patru piste de bowling subterane, patinoar, pistă de alergare în aer liber şi beauty salon&spa sunt câteva elemente care individualizează "blocul" în care va sta căpitanul naţionalei.

Unică este şi locaţia acestuia. Chiar în mijlocul unei păduri de 200 de hectare. Proiectul este dezvoltat de compania Ţiriac Imobiliare şi are o valoare pe piaţă a investiţiei de 230 milioane de euro.

Confortul, principalul criteriu de achiziţie

Chivu nu priveşte însă achiziţia sa ca pe o investiţie. Nu se arată nici foarte interesat de recenta evoluţie a pieţei imobiliare. "Decizia de cumpărare a unei locuinţe nu are legătură cu piaţa imobiliară ci, mai degrabă, cu confortul pe care aceasta ţi-l poate oferi.

Sunt sigur că apartamentul meu ne va oferi acest confort, mie şi familiei mele" spune el despre noua sa locuinţă.

Lucrările de construcţie ale proiectului, cofinanţat de BRD Groupe Societe Generale, Banca Naţională a Greciei şi Banca Românească, sunt realizate de compania Bouygues România.

Printre proiectele Ţiriac Imobiliare se numără Civis Center Timişoara şi Civis Center Braşov, dezvoltate în parteneriat cu firma spaniolă Riofisa, şi ŢiriacExpo, din zona şoselei Bucureşti-Ploieşti. Totodată, grupul dezvoltă şi alte proiecte rezidenţiale precum Residenz, realizat în parteneriat cu firma ger

"Stejarii" în cifre

O suprafaţă construită de 99.360 mp

19 clădiri cu un regim de înălţime de S+P+4E

535 de apartamente cu câte 2 până la 7 camere

Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 108 şi 604 de mp

1.230 de locuri de parcare

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite