King Sturge administrează portofoliul Catalyst Capital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
King Sturge administrează portofoliul Catalyst Capital
King Sturge administrează portofoliul Catalyst Capital

Grupul European de Investiții, Dezoltare și Administrare a Activelor Imobiliare, Catalyst Capital LLP, a acordat recent companiei King Sturge mandatul de administrare a proprietății pentru întregul său portofoliu logistic din România.

Acesta cuprinde un număr de nouă hale logistice și de producție în Timișoara, Arad și Caransebeș, cu o suprafață totală de 90.000 de metri pătraţi, din care 50,000 de metri pătraţi reprezintă suprafața închiriabilă (hale industriale, spații de producție și de birouri), potrivit unui comunicat King Sturge. Principalii chiriași sunt Alcoa Fujikura, Star Foods, Sol-Plus, Vitafoam și operatorii logistici D.B. Group, HUF România și Delfingen.

Chirii anuale de trei milioane de euro

King Sturge va furniza servicii de administrare a proprietății (Property Management), precum și consultanță strategică privind gestionarea activelor imobiliare (AssetManagement) prin echipele sale din București și Timișoara.
„Piața de property management din România are nevoie de astfel de servicii profesionale și integrate de administrare a proprietății, motiv pentru care luăm în considerare pe viitor și posibilitatea deschiderii unui birou local în Vestul țării, pentru o coordonare eficientă a operațiunilor" declară Doina Badea, directorul departamentului de property management al King Sturge.
King Sturge România administrează în prezent proprietăți industriale și logistice cu o suprafață închiriabilă de peste 72.000 de metri pătraţi, ce generează chirii anuale de trei milioane de euro. În afara sectorului industrial, King Sturge furnizează servicii de Property Management și pentru proprietăți comerciale și centre de afaceri, atât la nivel local, cât și pe piețele internaționale.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite