Blue Air spune că oferta sa nu aduce niciun prejudiciu pentru CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blue Air spune că oferta sa nu aduce niciun prejudiciu pentru CFR
Blue Air spune că oferta sa nu aduce niciun prejudiciu pentru CFR

Compania Blue Air susţine că prin oferta sa, bilete de avion pe ruta Bucureşti – Cluj şi retur contra unui bilet de tren, nu aduce niciun fel de prejudiciu companiilor de transport feroviar sau rutier şi nici nu încalcă prevederile legii cu privire la publicitatea înşelătoare.

"Compania Blue Air confirmă faptul că nu există un parteneriat între compania aeriană şi orice alt fel de companie de transport feroviar sau rutier pentru această campanie promoţională. (...) Schimbul prin care se oferă bilete de avion pe ruta Bucureşti – Cluj şi retur contra unui bilet de tren se face doar în punctele proprii de vânzare Blue Air, în cadrul Aeroportului Internaţional Aurel Vlaicu-Băneasa sau prin intermediul serviciului Reservations and Customer Service (...) Considerăm că prin această ofertă compania Blue Air nu aduce niciun fel de prejudiciu companiilor de transport feroviar sau rutier şi nici nu încalcă prevederile legii 158/2008 cu privire la publicitatea înşelătoare", se arată în comunicatul remis de către Blue Air.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), CFR Călători consideră că oferta Blue Air de a schimba bilete de tren pentru relaţia Bucureşti - Cluj Napoca şi retur cu bilete de avion induce în eroare călătorii şi constituie publicitate înşelătoare.

Astfel, potrivit comunicatului MTI, care citează părerea CFR Călători, oferta de a schimba bilete de tren pentru relaţia Bucureşti - Cluj Napoca şi retur cu bilete de avion creează falsa impresie că cele două moduri de transport sunt asemănătoare şi că se poate călători cu acelaşi preţ şi cu avionul şi cu trenul. De asemenea, respectiva ofertă creeză impresia că există un parteneriat între cele două companii pentru această promoţie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite