Proiect Bucureşti iese pe pieţe externe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiect Bucureşti iese pe pieţe externe
Proiect Bucureşti iese pe pieţe externe

Compania de arhitectură Proiect Bucureşti(PB) a anunţat că intenţionează să fie activă pe pieţele occidentale, regiune în care sunt vizibile semne ale încheierii crizei economice, spre deosebire de România.

Compania va participa la târgul de la Muenchen Expo Real, care va avea loc la începutul lunii octombrie. „Avem o dimensiune care ne permite să fim un actor european şi acesta este un pas. Este evident că afacerile s-au diminuat pe plan local, în contextul crizei, deşi pentru PB se manifestă tendinţa de menţinere şi chiar de creştere a cotei de piaţă în România”, a declarat Jean Herskovits, Development Manager la Proiect Bucureşti.


Ţintă: afaceri de opt milioane de euro

În comparaţie cu anul trecut, PB prevede, pentru 2009, menţinerea indicatorilor economico-financiari, cu eventuale mici scăderi şi ţinteşte pentru finalul de an să realizeze o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro. Compania are 210 angajaţi.
„Avem trei obiective clare. Mai întâi, să ne facem cunoscuţi investitorilor străini care sunt deja interesaţi de dezvoltări în România. Apoi, să creăm premizele de participare la proiecte în afara ţării. Şi, în al treilea rând, să încheiem parteneriate cu firme de arhitectură şi de proiectare din alte ţări, pentru a participa împreună la diferite licitaţii internaţionale”, adaugă Herskovits.
Pachetul majoritar de acţiuni al PB a fost preluat, în 2007, de către un grup de investitori privaţi români şi străini. Printre proiectele companiei se numără pasajul Basarab, ansamblurile de locuinţe LakeView Condominium, Central Park şi Orhideea Gardens, sediul Primăriei Sectorului 2, sediul Electrica sau blocurile Gemenii Sitraco

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite