Demiterile din Agricultură continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demiterile din Agricultură continuă
Demiterile din Agricultură continuă

Marian Hoinaru, vicepreşedinte PD-L, a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR), potrivit deciziei premierului Emil Boc, publicată, joi ,în Monitorul Oficial.

„Având în vedere cererea de demisie a domnului Marian Hoinaru, înregistrată la Cabinetul Primului-Ministru cu nr. 5/E.B./198 din 6 octombrie 2009, în temeiul art. 15 lit. d). şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, primul-ministru emite prezenta decizie: Pe data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Marian Hoinaru se eliberează din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale“, se arată în documentul publicat în Monitorul Oficial.

Luni, premierul Boc la numit pe Nicolae Giugea în funcţia de secretar de stat în cadrul MADR, iar Adrian Didă a devenit directorul general al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS).

Secretarii PSD-işti au demisionat săptămâna trecută

La 1 octombrie, toţi miniştrii din Partidul Social Democrat (PSD) au demisionat, după ce premierul Emil Boc l-a revocat din funcţia de ministru al Internelor pe colegul lor de partid, Dani Nica. În aceeaşi zi a demisionat şi Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii şi, odată cu el, secretarii PSD-işti din Agricultură, Cătălin Roşculete şi Liviu Harbuz.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite