AVAS privatizează Trocadero Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AVAS privatizează Trocadero Bucureşti
AVAS privatizează Trocadero Bucureşti

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) lansează astăzi vânzarea a 69,71% din capitalul social al companiei Trocadero S.A. Bucureşti, specializată în afacerile cu restaurante.

Vânzarea celor 175.022 acţiuni deţinute de stat se va realiza prin licitaţie cu strigare organizată în data de 27 august 2009, orele 12,00 la sediul AVAS, informează un comunicat al Autorităţii.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 44 lei pentru o acţiune, iar pachetul de acţiuni oferit la vânzare este de 7,7 milioane de lei.
Pentru participarea la licitaţie este obligatorie cumpărarea dosarului de prezentare, care costă 1.056 de lei fără TVA, depunerea  taxei de participare la licitaţie (770 de lei + TVA) şi depunerea garanţiei de participare, care trebuie să valoroze 87.511 de lei.

Dosarele se depun până la 26 august

Documentele de participare trebuie depuse într-un plic sigilatl termenul limită fiind de 26 august, orele 12.00. În plicul sigilat cu documentele de participare, ofertaţii vor trebui să includă şi o declaraţie pe proprie răspundere, autentificată, în care să se specifice furnizorii de resurse energetice şi apă ai ofertantului şi din care să rezulte că nu beneficiază de înlesniri la plata obligaţiilor către furnizorii de resurse energetice şi apă conform dispoziţiilor Ordonanţei de Urgenţă 57 din anul 2002. În cazul în care ofertanţii nu vor trimite şi declaraţia cerută de AVAS, vor fi excluşi de la licitaţie.

Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitaţie se va face în prezenţa tuturor ofertanţilor în data de 26 august, orel 13,00.
Societatea Trocadero Bucureşti are următoarea structură a acţionariatului: AVAS – 69,271%, persoane fizice şi juridice – 25,20% şi SIF Muntenia – 5,529%. Societatea are un capital social de 631.652 de  lei şi activează în domeniul restaurantelor.                 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite