Util

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becuri ecologice Preţul în creştere al energiei electrice reprezintă un motiv serios care să vă pună pe gânduri în momentul în care alegeţi tipul de bec pe care îl veţi folosi.

Becuri ecologice

Preţul în creştere al energiei electrice reprezintă un motiv serios care să vă pună pe gânduri în momentul în care alegeţi tipul de bec pe care îl veţi folosi.

Un produs economic se poate dovedi foarte important din acest punct de vedere. La magazinul IKEA puteţi merge la casă şi... plătiţi în becuri normale. Un bec economic Sparsam valorează cât cinci becuri normale.

Potrivit companiei, trocul este unul avantajos pentru cumpărător. Acest produs conţine cu 40% mai puţin mercur, are o durată de viaţă de circa 6.000 de ore şi consumă cu 80% mai puţină energie. Intensitatea luminii produse este aproximativ egală cu cea a unui bec incandescent de 60 de waţi, asta dacă veţi opta pentru becul ecologic de 11 waţi.

Puteţi achiziţiona un set de trei produse contra a 7,9 lei pentru trei bucăţi. Pentru o putere mai mare, de 20 waţi, puteţi achiziţiona un bec de 20 de waţi pentru 15 lei. Acesta, în schimb, are o durată de viaţă de zece ori mai mare decât becurile obişnuite.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite