Util

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motofierăstraie ecologice Normele legate de consumul de benzină ale Uniunii Europene vizează până şi bietele motofierăstraie folosite pentru tăierea lemnelor în curte. Începând cu

Motofierăstraie ecologice

Normele legate de consumul de benzină ale Uniunii Europene vizează până şi bietele motofierăstraie folosite pentru tăierea lemnelor în curte. Începând cu acest an, aparatele fabricate de producători trebuie să-şi reducă substanţial consumul de combustibil.

Stihl este unul din jucătorii care au lansat o nouă gamă de produse de acest tip. Motofierăstraiele cu motor pe benzină MS 171, MS 181 şi MS 211 se mândresc în plus cu o eficenţă ridicată faţă de modelele anterioare. Ele sunt echipate şi cu un sistem de prefiltrare a aerului, care contribuie la mărirea intervalului de service pentru filtrul de aer.

Sistemul de amortizare a vibraţiilor este alcătuit din arcuri speciale, prevăzute cu sisteme de siguranţă la suprasolicitare, montate pe mâner. Nivelul vibraţiilor este astfel redus cu 30%. Modelele MS 181 şi MS 211 sunt echipate cu sistemul ErgoStart şi cu o pompă de prealimentare a carburatorului. Datorită unui arc suplimentar situat între arborele cotit şi rola de sfoară demaror, pornirea este mai uşoară.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite