Sonae Sierra demarează lucrările la centrul comercial Le Terrazze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Sonae Sierra şi ING Real Estate Development au început, printr-un parteneriat în cote egale, construcţia noului centru comercial situat în La Spezia, Italia

O mare parte a investiţiei a fost obţinută printr-un acord semnat cu un cartel de bănci italiene, compus din UniCredit Corporate Bank (organizator al cartelului), Banca Popolare di Lodi, Mediocredito Italiano si Cassa di Risparmio della Spezia (Intesa Sanpaolo Group), potrivit unui comunicat Sonae Sierra.

 

Închiriat în proporţie de 40%

 

Cu o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de 38.460 de metri pătraţi, noul centru comercial este programat pentru închirere în toamna anului 2011 şi va fi cel mai mare din provincia La Spezia. Un procent de peste  40% din GLA este deja închiriat unor mărci precum Ipercoop, Euronics, Tonic, Play Park, Scarpamondo, Deichmann, Sasch, Cisalfa sau Den Store.

Amplasat într-o zonă rezidenţială situată la un kilometru de centrul oraşului La Spezia, Le Terrazze reprezintă prima fază a unui proiect amplu de regenerare urbană, cu o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi pentru zonă locuibilă şi birouri, proiect ce va fi dezvoltat de terţe părţi în anii următori.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite