13 milioane de euro costă cea mai scumpă casă din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Așa arată în interior cea mai scumpă casă din Spania
Așa arată în interior cea mai scumpă casă din Spania

Cel mai scump apartament scos la vânzare este un apartament mansardat din centrul Madridului, care costă 7,44 milioane de euro.

Cea mai scumpă casă din Spania care se află acum la vânzare costă 13 milioane de euro și se află situată în Madrid, anunță agenția de presă Europa Press, care citează un studiu realizat de portalul facilisimo.com.

Ea se află situată în zona rezidențială La Moraleja, aflată la ieșirea din Madrid. Este vorba despre o vilă de 3.000 de metri pătrați, care are nouă camere duble, zece băi și mai multe sufragerii. Vila este așezată pe un teren care măsoară 10.000 de metri pătrați.

Cea de-a doua locuință care se află în topul celor mai scumpe case, se află situată în zona Los Monteros (Marbella). Ea costă 12,9 milioane de euro și este construită după stilul thailandez. Pe poziția a treia se află o vilă rustică, din localitatea Pollença (Baleare). Aceasta costă 12 milioane de euro.

Cel mai scump apartament care este scos la vânzare în Spania este un apartament mansardat din centrul Madridului, care costă 7,44 milioane de euro. El măsoară 517 metri pătrați și dispune de piscină.

Vezi pe adevarul.es dacă-ți poți permite să cumperi cea mai ieftină casă din Spania

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite