S-a deschis cel mai mare mall din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu cei peste 85.000 de metri pătraţi închiriabili, Băneasa Shopping City este cel mai mare mall centru comercial din Capitală. Deschis pentru public la sfârşitul săptămânii trecute,

Cu cei peste 85.000 de metri pătraţi închiriabili, Băneasa Shopping City este cel mai mare mall centru comercial din Capitală.

Deschis pentru public la sfârşitul săptămânii trecute, mallul are peste 220 de magazine sub acelaşi acoperiş. Urmare a unei investiţii de 150 milioane de euro, inaugurarea centrului poate fi considerată, încă de pe acum, cel mai semnificativ eveniment de pe piaţa de retail din România.

Băneasa Shopping City face parte din zona comercială a proiectului Băneasa, zonă care va avea o suprafaţă de peste 450.000 de metri pătraţi şi mai include un hipermarket Carrefour, un magazin cash&carry Metro, o unitate de tip "do it yourself" Bricostore şi două centre de mobilă şi decoraţiuni interioare, Ikea şi Mobexpert.

Proiectul Băneasa acoperă o suprafaţă de 221 hectare şi reprezintă o investiţie totală estimată la peste 1,8 miliarde de euro. Pe lângă zona comercială, proiectul va cuprinde între 4.500 şi 5.000 unităţi locative în zona rezidenţială şi un parc de afaceri, denumit Băneasa Business &Technology Park, care va totaliza peste 160.000 metri pătraţi de spaţii de birouri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite