Rezistenţă electrică pentru aprins cărbunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miros insuportabil de substanţă chimică arsă, mâncare cu gust de spirt, risc de incendiere a sprâncenelor şi părului. Acestea sunt ingredientele principale ale unui grătar

Miros insuportabil de substanţă chimică arsă, mâncare cu gust de spirt, risc de incendiere a sprâncenelor şi părului.

Acestea sunt ingredientele principale ale unui grătar nereuşit, care se termină de obicei cu o masă la restaurant. Asta dacă folosiţi pentru aprinderea cărbunilor combustibil lichid sau pastile solide de substanţă inflamabilă. O soluţie mult mai confortabilă este folosirea rezistenţei electrice pentru aprins cărbunii. Aşterneţi în vatra grătarului un strat de cărbuni, de preferinţă din cei brichetaţi, care ard fără a degaja praf.

Puneţi acum rezistenţa şi acoperiţi-o cu un alt strat de cărbuni. Tot ce vă rămâne de făcut este să băgaţi ştecherul în priză şi să vă savuraţi liniştiţi berea! În cincisprezece minute, cărbunii vor fi aprinşi şi numai buni pentru a frige uniform carnea şi legumele. (Andrei Panait)

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite