Proprietarii caselor de lux lasă serios din preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietăţile rezidenţiale de lux au înregistrat şi anul trecut ieftiniri substanţiale, chiar dacă scăderea medie a preţurilor a fost una mai mică decât în anii precedenţi, potrivit imobiliare.ro.

În unele cazuri, proprietarii au ales să taie din preţul cerut şi câteva sute de mii de euro.

Reducere de până la 1,2 milioane de euro

Cea mai importantă reducere de preţ aplicată de un proprietar a fost de 1,2 milioane de euro. Ajustarea a fost făcută în cazul unei vile situate pe Bulevardul Mamaia din Constanţa. Imobilul a fost construit în 2007, are un regim de înălţime parter plus trei etaje şi o suprafaţă utilă de 699 de metri pătraţi. Vila este complet mobilată şi utilată, are vedere la Marea Neagră şi este amplasată pe un teren de 557 de metri pătraţi. Dacă, iniţial, preţul solicitat pentru acest imobil era de 2,99 milioane de euro, preţul de vânzare afişat în prezent este de 1,8 milioane de euro.

O altă ajustare semnificativă a fost făcută în cazul unei vile din zona Dorobanţi din Capitală. Imobilul a fost construit în 2000, are o suprafaţă utilă de 360 de metri pătraţi şi este compus din şase camere, patru băi şi trei balcoane. Are, de asemenea, un garaj cu două locuri de parcare. Preţul solicitat iniţial pentru această proprietate era de 1,2 milioane de euro. Proprietarul a ales să-l reducă treptat până la 750.000 de euro.

Şi în cazul apartamentelor au avut loc scăderi de preţuri. Aşadar, valoarea de achiziţie a unei locuinţe de lux din zona de nord din Bucureşti a scăzut cu 300.000 de euro, ajungând la un preţ final de 300.000 de euro. 

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite