Proiect imobiliar de 540 milioane de euro în Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cefin va dezvolta în Băneasa un proiect imobiliar de birouri, centre comerciale şi apartamente cu o valoare totală de circa 540 milioane de euro. "Am primit Planul Urbanistic Zonal acum zece

Cefin va dezvolta în Băneasa un proiect imobiliar de birouri, centre comerciale şi apartamente cu o valoare totală de circa 540 milioane de euro. "Am primit Planul Urbanistic Zonal acum zece zile şi vom lansa lucrările, pentru început, la galeriile comerciale şi birouri, care vor avea o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi. Ulterior, vom construi peste 300.000 de metri pătraţi de apartamente", a declarat preşedintele companiei, Stefano Albarosa.În centrul comercial va funcţiona şi un hotel, clasificat la cinci stele.

Investiţiile în zona comercială vor totaliza 240 milioane de euro, iar pentru locuinţe va fi alocată o sumă de 300 milioane de euro. Potrivit lui Albarosa, sumele necesare pentru investiţii vor proveni în proporţie de 80% din credite, restul fiind fonduri proprii. Reprezentantul Cefin a precizat că a obţinut PUZ pentru încă un proiect de 300 de apartamente, cu o valoare de 45 milioane de euro, dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiţii Heitman.

Cefin derulează în prezent proiecte imobiliare şi în Constanţa, Timişoara, Iaşi, Bacău şi Galaţi, unde a cumpărat deja terenurile necesare. La Timişoara, Cefin va construi 300 de apartamente, iar la Galaţi va realiza un mall de 30.000 mp şi o valoare de 60 milioane de euro, dezvoltat în parteneriat cu GTC.

Cefin a finalizat construcţia, în zona de nord a Capitalei, a 190.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi de producţie în mica industrie şi va continua dezvoltarea de noi spaţii, pe un teren cu o suprafaţă de 1,5 milioane metri pătraţi, aflat în proprietatea firmei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite