Producătorii de materiale de construcţii se extind în provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania italiană Tassullo, specializată în domeniul producţiei de materiale pentru sectorul construcţiilor, s-a lansat oficial în Cluj. Prezenţa companiei pe piaţa construcţiilor din Cluj

Compania italiană Tassullo, specializată în domeniul producţiei de materiale pentru sectorul construcţiilor, s-a lansat oficial în Cluj. Prezenţa companiei pe piaţa construcţiilor din Cluj face parte din strategia companiei de extindere în cât mai multe oraşe din România.

"Am ales să investim pe piaţa din Cluj datorită creşterii sectorului construcţiilor care creează condiţiile necesare atragerii investiţiilor străine în această zonă. În Cluj comercializăm toată gama de produse pe care Tassullo le fabrică. Vom angaja aici un număr suficient de persoane pentru a ne putea desfăşura activitatea în condiţii optime", a declarat preşedintele Tassullo, Stefano Odorizzi. Compania va mai investi, în următorii trei ani, circa 15 milioane de euro în dezvoltarea comercială şi în logistică şi preconizează pentru finalul anului 2008 o cifră de afaceri în România de 10 milioane de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite