Primii cumpărători se mută în apartamentele din Quadra Place

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Quadra Place este unul dintre primele proiecte rezidenţiale de dimensiuni medii în care apartamentele îşi aşteaptă locatarii. Început în urmă cu aproximativ un an, în prezent vândut în

Quadra Place este unul dintre primele proiecte rezidenţiale de dimensiuni medii în care apartamentele îşi aşteaptă locatarii. Început în urmă cu aproximativ un an, în prezent vândut în totalitate, complexul de 343 de apartamente a fost dezvoltat de grupul autohton de firme Conarg.

Cele 11 blocuri au în componenţă garsoniere şi apartamente de două, trei sau patru camere. Ansamblul, situat lângă parcul Politehnicii din Capitală, are o suprafaţă de 15.144 metri pătraţi.

Apartamentele au fost vândute încă de vara trecută, iar ultimii proprietari se vor muta în casă nouă cel mai târziu în luna octombrie. Preţul mediu de vânzare a fost de 1.200 de euro pe metru pătrat. Singurul produs pentru care mai există ofertă este penthouse-ul.

Preţul metrului pătrat pentru o astfel de locuinţă a cărei suprafaţă totală poate ajunge la 239 de metri pătraţi este de 1.450 de euro.

Noi proiecte la Politehnică şi în Titan

Preşedintele Conarg, Valentin Vişoiu, spune că este interesat în continuare de investiţii pe piaţa imobiliară din Bucureşti. El anunţă că "în câteva luni vom lansa două noi proiecte rezidenţiale, care presupun o investiţie totală de aproximativ 80 milioane de euro". Unul este localizat în Titan şi presupune construcţia a peste 900 de apartamente.

Celălalt este localizat în Politehnică, în apropierea Quadra Place, şi va lansa pe piaţă circa 500 de unităţi locative. Deşi grupul de firme îşi are centrul în Piteşti, Vişoiu afirmă că momentan nu este interesat de piaţa imobiliară din provincie.

"Încă nu cred că în oraşe precum Piteştiul aş putea realiza proiecte de asemenea dimensiuni şi la care să obţin marje de profit similare celor din Capitală", a precizat preşedintele Conarg. Anul trecut, grupul de firme piteştean a avut o cifră de afaceri de 41 milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de 2005.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite