News

0
Publicat:
Ultima actualizare:

VENTILATII: Lindab a demarat la Floreşti, Cluj, producţia de tubulaturi circulare de ventilaţie, se arată într-un comunicat al companiei. Anunţul survine la un an de la inaugurarea în

VENTILATII: Lindab a demarat la Floreşti, Cluj, producţia de tubulaturi circulare de ventilaţie, se arată într-un comunicat al companiei. Anunţul survine la un an de la inaugurarea în aceeaşi localitate a Lindab Ventilation Center.

"Am înfiinţat unitatea de producţie la Cluj din certitudinea că piaţa regională din Transilvania este într-o creştere accelerată. Inaugurarea Lindab Ventilation Center ne-a adus aproximativ 40 de clienţi noi în zonă, firme mici şi medii de instalaţii, în condiţiile în care acest segment de piaţă ne era practic inaccesibil din cauza costurilor mari de transport şi a timpilor de livrare.

Noua capacitate de producţie, alături de stocul redimensionat de produse, înseamnă posibilitatea livrării unor sisteme complete de ventilaţie, de dimensiuni extinse", a declarat Ovidiu Mărgan, Business Unit Manager Lindab, Divizia Ventilaţii.

Lindab România a investit anul trecut peste 10 milioane de euro în linii, instalaţii şi hale de producţie, plus depozite, echipamente şi dispozitive, iar pentru 2008 şi-a propus deschiderea unui centru de instruire în vederea combaterii lipsei de specialişti de pe piaţa forţei de muncă din construcţii.

"Ne-am propus să oferim în permanenţă soluţii complete şi eficiente, care vin în întâmpinarea cererii clienţilor din România, iar lansarea unităţii de producţie de la Cluj confirmă această direcţie de dezvoltare", a spus Andrei Sulyok, director general Lindab România.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite