Israelienii construiesc peste 3.500 de apartamente noi în vestul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul de locuinţe noi din Drumul Taberei şi Militari va creşte considerabil în următorii ani. Dezvoltatori precum Seven Hills şi nou-intraţii pe piaţa românească, Ablon România,

Numărul de locuinţe noi din Drumul Taberei şi Militari va creşte considerabil în următorii ani. Dezvoltatori precum Seven Hills şi nou-intraţii pe piaţa românească, Ablon România, promit să livreze peste 3.500 de apartamente, destinate celor care doresc o casă în vestul Bucureştiului.

"Sunset Residences" este, cu cele 2.120 de unităţi anunţate, una dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale de pe piaţa imobiliară din Capitală. Cea mai ieftină locuinţă, garsoniera, are un preţ de 72.000 de euro la care se adaugă TVA, suprafaţa construită a locuinţei fiind de 58 metri pătraţi. "Proiectul răspunde trendurilor pieţei prin gama largă de facilităţi oferite.

Intenţionăm să investim", declară Cosmin Viespescu, director de vânzări al Ablon România. El mai precizează că preţul mediu al metrului pătrat de apartament din cadrul acestui complex este, în prezent, de 1.250 de euro, plus TVA. Lucrările vor începe în primul semestru al acestui an, iar prima fază a proiectului este estimată a fi finalizată la sfârşitul anului viitor.

"Compania noastră intenţionează ca, în următorii patru-cinci ani, să construiască peste 5.000 de locuinţe, devenind astfel unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de pe piaţa locală", a declarat Vera Korn, general manager al Ablon România. Compania a intrat pe piaţa românească în anul 2006. În prezent, Ablon investeşte în Bucureşti în diverse proiecte de pe segmentul rezidenţial al pieţei imobiliare, în zone precum Pipera şi Mogoşoaia.

West Park Residential este proiectul dezvoltat de compania israeliană Seven Hills. West Park este o zonă rezidenţială de 130.000 de metri pătraţi, desfăşurată pe o suprafaţă de cinci hectare şi formată din 19 clădiri cu un total de 1.400 de apartamente.

Primele apartamente sunt gata anul acesta

Dezvoltatorul spune că va investi 120 milioane de euro, iar construcţia propriu-zisă a început de mai bine de un an. Prima fază a proiectului, care presupune construcţia a patru blocuri cu un total de 200 de apartamente, se va finaliza în august 2008. Preţurile pentru prima fază de construcţie au fost de circa 1.000 de euro pe metrul pătrat, plus TVA. Pentru cea de-a doua fază, tarifele au urcat la aproximativ 1.100 de euro. (Ionuţ Morariu)

Compania noastră intenţionează ca, în următorii patru-cinci ani, să construiască peste 5.000 de locuinţe în România
Vera Korn
general manager Ablon România

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite