Investiţie de 120 milioane de euro în 1.100 apartamente, la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companiile israeliene AlfaRom Holding şi Future Group vor investi circa 120 milioane de euro într-un proiect imobiliar cu peste 1.100 de apartamente la Iaşi, locuinţele urmând să fie

Companiile israeliene AlfaRom Holding şi Future Group vor investi circa 120 milioane de euro într-un proiect imobiliar cu peste 1.100 de apartamente la Iaşi, locuinţele urmând să fie finalizate integral până la sfârşitul anului 2009. Primele 70 de apartamente din proiectul denumit "Green Park" vor fi predate proprietarilor în luna octombrie a acestui an, urmând ca alte 84 de unităţi locative din acest complex să fie finalizate în luna ianuarie a anului viitor.

"În total vor fi construite 14 blocuri, care însumează peste 1.100 de apartamente, care au suprafeţe începând cu 43 de metri pătraţi şi până la 160 de metri pătraţi. Preţurile de vânzare sunt de circa 1.000 de euro metrul pătrat", a declarat Ovidiu Negurici, directorul executiv al Green Park. În afara apartamentelor, în complexul imobiliar de la Iaşi vor mai fi construite un centru comercial şi două hosteluri, cu câte 300 de camere fiecare, destinate închirierii de către studenţi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite