Ieftiniri spectaculoase la târgurile de case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltatorii oferă discounturi de până la 15.000 de euro la achiziţia unui apartament şi locuri de parcare gratis Oferta din luna septembrie a Târgului Imobiliar Naţional (TIMON) stă

Dezvoltatorii oferă discounturi de până la 15.000 de euro la achiziţia unui apartament şi locuri de parcare gratis

Oferta din luna septembrie a Târgului Imobiliar Naţional (TIMON) stă sub semnul stagnării din piaţă. Locuinţele sunt cu 40% mai ieftine decât prognozele de la începutul anului.

La tarabele expozanţilor tronează anunţuri cu discounturi substanţiale sau cu apartamente la preţuri similare celor de anul trecut. Astfel, cel puţin patru mari expozanţi au în ofertă garsoniere disponibile pentru circa 55.000 de euro. Este vorba despre apartamente în cadrul proiectelor Bragadiru Lake Project (52.000 de euro), Regal Residence (55.700 euro), Confort City (55.700 euro) sau Primăvara Lujerului (56.000 de euro).

În cazul în care vă decideţi să achiziţionaţi un apartament, beneficiaţi de o parcare gratuită la Regal Residence, Primăvara Lujerului şi Confort City. Acestea sunt evaluate la valori cuprinse între 5.000 şi 15.000 de euro. Garsonierele au suprafeţe utile care încep de la 27 şi pot ajunge până la 38 de metri pătraţi.

Apartamentele cu două camere sunt oferite pentru minimum 92.000 de euro. Cel mai ieftin produs din cadrul târgului îl reprezintă garsonierele în staţiunea Saturn, dezvoltate de Vigogeo Invest în cadrul proiectului Sofia Residence. Acestea pot fi achiziţionate pentru 32.900 de euro.

O altă ofertă inedită o reprezintă un discount de 7.000 de euro pentru cumpărarea unui apartament acordat de Valentin Construct Imob în proiectul Mayer Residence. Oferta este valabilă pentru imobilele cu trei camere, cel mai ieftin fiind de 118.900 de euro. Apartamentul va fi însă livrat doar cu o parte din finisaje finalizate.

Preţurile, în stand-by

Ioan Sorin Roşu, director al companiei imobiliare Apulum 94, crede că valorile apartamentelor expuse la acest târg au la bază intrarea pieţei imobiliare într-un stadiu "platou" în care preţurile nu vor mai oscila ca în anii precedenţi. Potrivit acestuia, o parte din posibilii clienţi aşteaptă în această perioadă efectul noilor norme de creditare impuse de banca centrală, din a doua parte a lunii octombrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite