Clubul Floreasca, mai ieftin cu 10 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Floreasca din Bucureşti va fi scos la vânzare prin licitaţie publică, în luna septembrie, la preţul de 35 milioane euro fără TVA, cu zece milioane euro mai puţin decât preţul de

Clubul Floreasca din Bucureşti va fi scos la vânzare prin licitaţie publică, în luna septembrie, la preţul de 35 milioane euro fără TVA, cu zece milioane euro mai puţin decât preţul de pornire stabilit la prima încercare de vânzare, din luna ianuarie, anulată în lipsa ofertelor.

Clubul Floreasca, ce include un restaurant şi o piscină, dispune de un teren de 16.010 metri pătraţi, situat pe malul lacului Floreasca. Clubul Floreasca a mai fost scos la vânzare de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în luna ianuarie, la un preţ de pornire de 45,5 milioane euro fără TVA, dar licitaţia a fost anulată în lipsa ofertelor.

Executivul a aprobat, în primăvara acestui an, prin ordonanţă de urgenţă, cadrul legal care permite vânzare prin licitaţie publică cu strigare a imobilelor administrate de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat.
Şeful SGG a semnat ulterior ordinul prin care imobilele administrate de RA-APPS urmează să fie vândute doar prin licitaţie publică deschisă, cu excepţia locuinţelor de protocol, a spaţiilor atribuite instituţiilor publice şi a imobilelor utilizate de fundaţii cu statut de utilitate publică.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite