Case de vacanţă în Cipru de la 45.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un preţ de 45.000 de euro, negociabil, cei interesaţi pot achiziţiona un studio în staţiunea Yeroskipou.

Proprietatea are o suprafaţă de 52 de metri pătraţi, se află într-un bloc nou şi beneficiază de un loc de parcare inclus în preţ. Mai mult, ea este dotată cu instalaţie de climatizare, iar energia este asigurată, în aproape toate lunile anului, cu ajutorul panourilor solare.

În staţiunea Aya Napa, în centrul localităţii, un studio cu suprafaţa de 34 de metri pătraţi costă 49.000 de euro, însă şi în acest caz preţul se mai poate negocia. Locuinţa despre care vorbim este semimobilată şi, de asemenea, are un loc de parcare inclus în preţul de strigare.

Pentru cei care doresc să cumpere o proprietate de vacanţă într-o zonă mai animată există oferte precum un studio localizat în centrul oraşului Pafos. Acesta are suprafaţa de 43 de metri pătraţi şi costă 99.000 de euro. Locuinţa se află într-o clădire nouă şi are acces la piscina comună a ansamblului rezidenţial.

Tot în Pafos, într-o zonă mai mărginaşă a oraşului, se poate cumpăra un studio cu suprafaţa de 35 de metri pătraţi la un preţ de 50.000 de euro. Locuinţa are vedere frontală către mare şi laterală către munte şi, asemeni ofertei anterioare, are acces la piscina comună a clădirii, dar şi un loc de parcare inclus în preţ.

Apartamente în vilă de la 60.000 de euro

Cei care doresc să cumpere o proprietate cu o suprafaţă mai mare pot opta pentru un apartament în vilă. O astfel de proprietate are un preţ care porneşte de la 60.000 de euro negociabil, cum este cazul uneia aflată în localitatea Mazotos, în apropiere de Larnaka.

Apartamentul în cauză are o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, se află într-o vilă construită în anul 2008, este dotată cu instalaţie de aer condiţionat şi beneficiază de două locuri de parcare.

Ceva mai scumpă, dar şi ceva mai mare, este o locuinţă situată într-o vilă construită în zona Tombs of the Kings, din apropierea oraşului Pafos. Locuinţa, situată în apropierea plajei, costă 80.000 de euro şi are o suprafaţă de 70 de metri pătraţi. Construcţia este dotată cu panouri solare şi are acces la piscină.

Oferte există şi pe segmentul de terenuri. La un preţ de 80.000 de euro, cei interesaţi de astfel de proprietăţi pot achiziţiona un teren cu suprafaţa de 9.800 de metri pătraţi. În cazul în care cumpărătorul este interesat de zona Limassol, o parcelă de teren cu suprafaţa de 1.000 de metri pătraţi şi acces la utilităţi costă aici 90.000 de euro negociabil.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite