Case noi în Colentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jules Verne Imobiliare, firmă cu capital româno-francez, va aloca circa 20 milioane de euro pentru construcţia celui de-al doilea proiect rezidenţial în Bucureşti. Acesta va avea circa 200 de

Jules Verne Imobiliare, firmă cu capital româno-francez, va aloca circa 20 milioane de euro pentru construcţia celui de-al doilea proiect rezidenţial în Bucureşti. Acesta va avea circa 200 de apartamente şi va fi situat în zona Colentina, a declarat directorul general al companiei, George Doholici.

"Acest proiect va fi iniţiat în anul următor şi va cuprinde două imobile multifuncţionale, cu spaţii pentru servicii şi locuinţe, şi va fi amplasat pe un teren de 3.000 metri pătraţi", a spus Doholici, la prezentarea primului proiect imobiliar al companiei în Bucureşti. Apartamentele din complexul rezidenţial din Colentina vor avea în cea mai mare parte una sau două camere, dar vor fi construite şi locuinţe cu trei camere. Lucrările de construcţie au fost iniţiate în acest an, urmând să fie finalizate în luna iunie a anului viitor.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite