Ai 10.000 de euro? Ia-ţi garsonieră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garsoniere în vestul României, case la sat oriunde în ţară sau diverse terenuri. Acestea sunt tipurile de proprietăţi care pot fi achiziţionate cu un buget de 10.000 de euro, potrivit imobiliare.ro.

La Oradea, pentru o uscătorie transformată în garsonieră, semidecomandată, formată din baie şi o cameră, proprietarul este mulţumit să obţină 9.500 de euro. Situat într-un bloc nou cu patru etaje, la ultimul nivel, imobilul se află în zona Nufărul. În apropiere se găsesc o creşă, o grădiniţă şi o şcoală. Garsoniera are următoarele dotări: uşă de siguranţă, podea laminată, gresie şi faianţă, geam termopan, uşă pliabilă la baie.

 

Confort 3 la Arad şi Piteşti

 

La 120 de kilometru de Bucureşti poţi găsi o garsonieră care costă 10.000 de euro, e drept confort 3. Imobilul se află în zona Războieni, are o suprafaţă de 18 metri pătraţi, este situat la ultimul etaj al unui bloc cu patru etaje  şi este compus dintr-o cameră, o bucătărie şi o baie.

Şi la Arad există proprietăţi care pot fi achiziţionate la preţ de automobil de clasă medie. O astfel de locuinţă este o garsonieră confort 3 situată în cartierul Aurel Vlaicu. Cu o arie de 18 metri pătraţi, locuinţa este decomandată, şi are utilităţi. În apropiere se află o şcoală, un dispensar, magazine şi transport în comun.

 

Casă la ţară, mai peste tot

 

Cu o sumă pe care acum doi ani ai fi plătit-o drept avans la o garsonieră „comunistă”, acum poţi achiziţiona case la ţară în aproape orice zonă din ţară, potrivit imobiliare.ro. Asta numai dacă te mulţumeşti cu condiţiile oferite de o casă din chirpici şi un teren generos.

Parcelele de pământ sunt de altfel o altă oportunitate de invisteţie ăentru cei cu un buget de 10.000 de euro. Asta pentru că tranzacţiile sunt în prezent aproape blocate şi proprietarii sunt dispuşi să lase la preţ.  

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite