Accor a vândut motelurile Red Roof pentru 1,3 miliarde de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul hotelier francez Accor a anunţat încheierea vânzării lanţului de moteluri Red Roof Inn, pentru 1,313 miliarde de dolari, urmând să se focuseze pe dezvoltarea reţelei de hoteluri Motel

Grupul hotelier francez Accor a anunţat încheierea vânzării lanţului de moteluri Red Roof Inn, pentru 1,313 miliarde de dolari, urmând să se focuseze pe dezvoltarea reţelei de hoteluri Motel 6. Lanţul de moteluri a fost cumpărat de un consorţiu format din grupul Global Special Situation, al Citigroup, şi Westbridge Hospitality Fund LP, o companie deţinută în parteneriat de operatorul hotelier privat Westmont şi de mai multe fonduri canadiene de pensii.

Potrivit Accor, planurile viitoare ale companiei cuprind dezvoltarea reţelei de hoteluri Motel 6, prin deschiderea, până în 2010, a peste 200 de unităţi în Canada şi SUA. Pentru primul semestru, grupul hotelier a raportat un profit de 379 milioane de euro, în creştere cu 34% faţă de perioada similară a anului 2006. Grupul este prezent în România prin brandurile hoteliere Sofitel, Ibis şi Novotel.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite