900 de euro, chiria unei garsoniere în Monte Carlo Palace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii ansamblului rezidenţial dezvoltat în nord-vestul Capitalei au decis să închirieze în regim hotelier locuinţele nevândute.

Ansamblul rezidenţial, un turn de 14 etaje dezvoltat de compania Marvel Group pe un teren de 5.000 de metri pătraţi, este vândut în proprorţie de 70%. În mare parte, cele 80 de apartamente au fost tranzacţionate înainte de livrarea complexului, la începutul anului 2008. Pe parcursul anului trecut, au fost vândute doar opt apartamente, dintre care două în decembrie, potrivit lui Eugen Paternic, director general al companiei imobiliare City Expert.

 

Rate la dezvoltator

 

Edward Popescu, directorul complexului, spune că nu a vrut să „canibalizeze preţurile de vânzare” în condiţiile crizei imobiliare, astfel că a fost luată decizia închirierii apartamentelor nevândute în regim hotelier. Pentru o garsonieră, chiria este de 900 de euro pe lună. Apartamentele de două camere se închiriază cu 1.200 de euro, iar cele de trei camere – cu 1.500 de euro. Preţul include întreţinerea, micul dejun şi curăţenie odată pe lună. La vânzare, preţurile variază între 120.000 şi 800.000 de euro. Sunt disponibile locuinţe cu una-patru camere şi trei penthouse-uri, iar suprafeţele variază între 42 şi 252 de metri pătraţi. Există şi posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator.

Un nou hotel de cinci stele

Complexul, care a necesitat o investiţie de 18 milioane de euro, dispune de servicii hoteliere, precum recepţie non-stop, parcare cu valet,  business center, spa fitness. Pentru rezidenţi, facilităţile includ parcare păzită, supraveghere video cu 18 camere de luat vederi, program adresat copiilor locatarilor before&after-school, beneficiind si de masa la restaurant, închirierea şi gestionarea apartamentelor în lipsa proprietarilor.

Compania dezvoltatoare are în plan, în luna aprilie, demararea lucrărilor la un hotel de cinci stele în Capitală, Galerie Vendome, în apropierea hotelului Hilton. Galerie Vendome va fi construit pe un teren de aproximativ 1.300 de euro şi va necesita o investiţie de 20 de milioane de euro.

Omul de afaceri Christian Popescu, care deţine Marvel Group, îşi propune ca, într-un viitor apropiat, să promoveze în România proprietăţi din Monaco, cu ajutorul partenerilor privilegiaţi - John Taylor, DTZ si Coldwell&Banker care sunt activi şi pe piaţa imobiliară din Montecarlo.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite