A doua etapă a Programului Rabla 2012 începe astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă a Programului Rabla 2012 pentru persoane fizice începe miercuri. Pentru această sesiune, Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget de 57 de milioane lei, care va permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani.

"Începând de miercuri, vor fi repartizate către colectori cele 15.000 de tichete, iar persoanele fizice care deţin maşini mai vechi de 10 ani se pot adresa firmelor colectoare, începând cu aceeaşi dată, în vederea casării autoturismelor. În ceea ce priveşte sesiunea pentru persoanele juridice, aceasta se află în proces de derulare. Etapa de depunere a dosarelor a debutat la 23 aprilie şi se va încheia pe 31 august", se arată în comunicatul emis de ADM.

Cei care îşi duce maşina la casat, vor primi o primă de casare de 3.800 lei. Cuantumul va fi inscripţionat pe un tichet cu valoare nominală. Pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult 3 tichete valorice.

În prima etapă a Programului Rabla 2012 au fost casate un număr de 25.964 de vehicule mai vechi de 10 ani. În cadrul primei sesiuni a programului au fost achiziţionate 8.006 de maşini, dintre care 3.661 de producţie autohtonă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite