70 de comune, cadorisite de guvern cu bani de drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70 de comune din judeţele Teleorman, Olt, Gorj şi Giurgiu, precum şi oraşele Predeal, Eforie, Costineşti şi Zalău au primit, ieri, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia

Peste 70 de comune din judeţele Teleorman, Olt, Gorj şi Giurgiu, precum şi oraşele Predeal, Eforie, Costineşti şi Zalău au primit, ieri, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia guvernului, 24 milioane de lei (aproape 7 milioane de euro).
Sumele alocate pornesc de la 14.000 de euro şi sunt destinaţi în special reparărilor de drumuri comunale şi judeţene, dar şi alimentărilor cu apă, construirii de podeţe sau reparării şcolilor.
Pentru 27 de comune din judeţul Teleorman, banii pentru drumuri de la guvern vin la un an după distrugerile provocate de inundaţii.
Predealul a primit bani pentru consolidarea versanţilor pe drumul dintre oraş şi zona turistică Trei Brazi, Eforie pentru construcţia alimentărilor cu apă şi a reţelei de canalizare pentru o nouă zonă rezidenţială, iar Costineştiul pentru pietruirea şi asfaltarea străzilor principale.
Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia guvernului a fost suplimentat la ultima rectificare bugetară cu 200 milioane de lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite