Când ceasul tace în „24”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, împreună cu ziarul „Adevărul”, puteţi cumpăra DVD-ul cu episoadele 9 şi 10. În lumea creată de producătorii „24”, la fiecare oră fixă se întâmplă ceva dramatic.  

Producătorii serialului „24” au apelat la o tehnică pentru a face spectatorii să simtă adrenalina: la fiecare sfert de oră se aude bătaia nemiloasă a unui ceas, care anunţă scurgerea timpului.

Însă, la evenimente extrem de dramatice şi în alte cazuri speciale, ceasul amuţeşte pentru a marca momentul. Aceste momente, numite „silent clock” („ceas tăcut”) de către fanii serialului „24”, au loc de obicei în timpul morţii unui personaj extrem de important. Unele „ceasuri tăcute” sunt însoţite de zgomote de fundal, iar altele de muzică la volum mic.

Doar 6 ceasuri tăcute

În cele şase serii difuzate până acum din „24”, ceasul tăcut a apărut de şase ori: câte o dată în seriile 1, 3, 5 şi 6, de două ori în sezonul 2 şi niciodată în sezonul 4. Poate cel mai emoţionant moment marcat de un ceas tăcut este cel de la sfârşitul primei serii. Aflaţi care este urmărind serialul oferit de „Adevărul”.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite