Câteva idei de cadouri originale pentru Moşi Crăciuni cu buget limitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerea unui cadou de Crăciun ne poate pune în dificultate. Iar dacă bugetul este limitat, lucrurile se complică şi mai mult. Dacă nu v-aţi făcut cumpărăturile încă, vă oferim câteva idei.

Cadourile pe care vi le propunem se găsesc în magazine online şi se încadrează într-un buget de 50-60 de lei, aşa că: „Spor la cumpărături!". În magazinele de pe internet luati in seamă şi preţul transportului. Cumpăraţi întotdeauna din magazine ce afişează datele firmei şi toate informaţiile de care aveţi nevoie. Nu uitaţi că legea prevede că puteţi restitui produsele în zece zile lucrătoare fără să motivaţi decizia.

CADOURI PENTRU COPII

Crăciunul este aşteptat cel mai mult de copii, iar Moşul cu sacul lui trebuie să fie neapărat prezent. Nu este nevoie să cheltuiţi o avere pentru a face o bucurie unui copil. Alegeţi mai degrabă jucării creative sau educative, care îi pun mintea la încercare!

Cort masinuta

Sfat: alegeţi jucării mai simple, dar de bună calitate în detrimentul celor spectaculoase, dar cu preţuri dubios de mici care pot fi periculoase pentru copii!

Cort de joacă maşinuţă DJ - Preţ 55 lei

Psihologii recomandă părinţilor să le ofere copiiilor accesoriile cu care să poată construi un cort, pentru că celor mici le place acest tip de jucărie. Bucuria este cu atât mai mare cu cât se strâng mai mulţi copii şi folosesc cortul drept loc de joacă.

Mar cu vierme din lemn

Măr cu şiret şi vierme - Preţ 38 lei

Jucăriile din lemn sunt din nou la modă. Mărul cu vierme este un joc de îndemânare. Copiii capătă dexteritate prin introducerea viermelui în diferite găuri din măr. Sfat: pentru copiii mici căutaţi jucării din lemn vopsite cu vopsea ecologică.

Păpuşă marionetă de deget - Preţ de la 9 lei bucata

Vulpe Corb Vanator

Păpuşile de deget sunt o variantă perfectă pentru a surpinde un copil. Gama este foarte mare - aşa încât puteţi alege cam orice poveste clasică pe care vreţi să o puneţi în scenă. În plus, copiii pot folosi păpuşile o vreme îndelungată, îşi pot îmbogăţi colecţia în timp şi chiar le vor putea folosi pentru demonstraţii la şcoală. O scenă de teatru nu este foarte ieftină, ea ajunge la 185 de lei, însă imaginaţia copiiilor o poate înlocui cu siguranţă.

CADOURI PENTRU FEMEI

Lucrurile se complică deja. Sunt totuşi câteva cadouri clasice cu care aproape că nu puteţi da greş, dar renunţaţi la bomboane şi ciocolată, bineînţeles cu excepţia cazului în care le-aţi adus special dintr-o ţară exotică.

Album Amy Winehouse - Preţ 34,90 lei

Este doar o propunere. Trebuie să ţineţi cont şi de gusturile femeii căreia vreţi să îi faceţi cadoul, dar un album muzical poate fi oricând o surpriză plăcută.

Amy Winehouse

Lista pieselor de pe albumul Lioness Hidden Tresures:

1. Our Day Will Come 
2. Between The Cheats
3. Tears Dry [Explicit] 
4. Will You Still Love Me Tomorrow?
5. Like Smoke
6. Valerie
7. The Girl From Ipanema
8. Half Time
9. Wake Up Alone
10. Best Friends, Right?
11. Body And Soul
12. A Song For You

Pudră minerală - Preţ: 39 lei

Pudra Minerala

Femeile sunt întotdeauna încântate când primesc cadou produse de îngrijire. La mare modă este acum machiajul mineral.

Dacă doamna căreia vreţi să îi faceţi cadoul este cochetă, nu ezitaţi să cumpăraţi un astfel de produs!

Noi propunem o pudră minerală de la Benecos, un produs fără chimicale, certificată bio.

Ceas de perete cu trandafir

Ceas din lemn, decorat cu trandafir - Preţ 28 lei 


Dacă vă trebuie un cadou original şi în acelaşi timp vreţi să vă încadraţi şi într-un buget anume, nu ocoliţi magazinele de accesorii handmade. Bineînţeles, trebuie să căutaţi un cadou care să se potrivească persoanei. Nu cumpăraţi lucruri prea fistichii unor persoane sobre.
Acest ceas de perete este confectionat din lemn, decorat folosind tehnici multiple (découpage, pictură în acrilic,efect de crapare, antichizare cu patină aurie), pentru a obţine un aspect vintage.

CADOURI PENTRU BĂRBAŢI

Dacă pentru copii şi femei oferta este foarte mare, cadourile pentru bărbaţi pot fi mai greu de găsit mai ales dacă vreţi să depăşiţi clişeele after-shave, cravată sau cămaşă.

Paleta ping pong

Paletă de ping pong Fight Power- Longoni Preţ 23 lei

Poate fi un cadou frumos pentru un bărbat pasionat de sporturi sau un imbold pentru cei sedentari.

Plita USB

Plita USB cu USB HUB - Preţ 39 lei

Aproape toţi bărbaţii sunt înnebuniţi după tot felul de gadgeturi. Dacă nici cel care va primi cadoul nu este departe, atunci

plita USB care ţine cafeaua caldă în timp ce el lucrează sau se joacă la calculator este perfectă!

Albumul Queen - Greatest Hits II - CD - Preţ promoţional 19,99 lei

Tuturor iubitorilor de muzică le place Queen. Este cu siguranţă un cadou plăcut, iar preţul este cu siguranţă foarte bun!

• A Kind Of Magic
• Under Pressure
• Radio Ga Ga
• I Want It All
• I Want To Break Free
• Innuendo
• It's A Hard Life
• Breakthru
• Who Wants To Live Forever
• Headlong
• The Miracle
• I'm Going Slightly Mad
• The Invisible Man
• Hammer To Fall
• Friends Will Be Friends
• The Show Must Go On
• One Vision

Queen
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite