Cele mai scumpe cadouri de Crăciun: o plasmă de 500.000 de euro şi o insulă de 155 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condiţiile în care Crăciunul se apropie, există o mare presiune pentru găsirea cadourilor perfecte pentru fiecare membru al familiei. Iar când banii nu sunt un impediment, oferta de cadouri este şi mai mare.

 „Business Insider“ a realizat o listă cu cele mai scumpe cadouri pe care le poţi găsi în acest moment. Preţurile pornesc de la 1.000 de dolari şi pot ajunge la 155 de milioane de dolari.

Dansul fântânilor arteziene: un milion de dolari

Fântâni

Curtea din faţa casei mamei ar avea nevoie de o schimbare, iar dansul fântânilor arteziene ar însemna o îmbunătăţire majoră. Compania care vă poate oferi acest lucru colaborează cu aceeaşi firmă care este responsabilă pentru dansul apelor din fântâniile de la Bellagio din Las Vegas.


Cea mai mare plasmă: 500.000 de dolari

Plasmă


Tatăl dumnevoastră cu siguranţă ar aprecia achiziţia celei mai mari plasme, cu ecran plat de la Panasonic, în valoare de 500.000 de dolari. Este atât de mare încât oamenii par la dimensiuni reale.


Inelul cu diamante al actriţei Elizabeth Taylor: 3,5 milioane de dolari

image


Pentru a-i aduce aminte soţiei sau iubitei cât de mult o iubiţi, o bijuterie ar fi cadoul perfect. Iar una dintre cele mai valoroase bijuterii este inelul cu dimant al actriţei Elizabeth Taylor. Acesta poate fi cumpărat la o licitaţie organizată în preajma Sărbătorilor. Suma de pornire este de 3,5 milioane de dolari. Inelul a fost primit de actriţă de la Richard Burton şi are 33,19 carate.

Colecţie de trenuri: 80.000 de dolari

Trenuleţe

Pentru fiul dumneavoastră puteţi găsi o întreagă colecţie de trenuri postbelice Lionel pe eBay, pentru 80.000 dolari. Imaginaţi-vă aceste trenuleţe circulând în jurul bradului!

Scaun pentru birou: 2.500 de dolari

Scaun

Dacă luaţi în calcul un cadou pentru şef, un scaun ergonomic pentru birou la preţul de 2.500 de dolari ar fi varianta ideală.

Cremă anti-îmbătrânire: 1.000 de dolari

Creme

Metalul cel mai rar o va ajuta pe soacră să arate mult mai tânără, dar aveţi grijă să nu se simtă jignită, poate va crede că este un mod de a-i spune cât de bătrână este.


Pentru scriitorul din familie: un stilou în valoare de 43.000 de dolari

Stilou

Când va scrie cu un stiloul de aur încrustat cu diamante, cu siguranţă va ieşi o operă de artă. Să sperăm că scriitorul vă va fi recunoscător în cartea sa, care va câştiga premiul Pulitzer.


Insulă plutitoare: 155 de milioane de dolari

Insula Utopia

Iar dacă toate cumpărăturile au fost epuizante, atunci ar trebui să vă gândiţi şi la un cadou pentru dumneavoastră: achiziţia unei insule în valoare de 155 de milioane de dolari.


Proiectul Utopia are mai multe în comun cu o platformă maritimă petrolieră decât cu un iaht, spărgând conceptele tradiţionale în domeniul arhitecturii navale şi oferind o noua perspectivă a unui design neconvenţional.

Proiectată de BMT Nigel Gee, insula plutitoare Utopia măsoara 100 de metri în diametru, fiind la 65 de metri deasupra mării, dispunând de 11 punţi active, ultima fiind destinată elicopterelor. Platforma este proiectata să reziste în condiţii meteo extreme, fiecare dintre cele patru picioare dispunând de un propulsor puternic.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite