Un bucureştean din sectorul 6 a câştigat, anul trecut, 2,7 milioane de euro, pe Bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare venit obţinut anul trecut din activităţi independente, în Capitală, s-a ridicat la 2,7 milioane de euro. Bucureşteanul din sectorul 6 a câştigat această sumă din tranzacţii pe Bursă.

Tranzacţiile pe Bursă, avocatura şi închirierea bunurilor au reprezentat, în 2011, cele mai bănoase activităţi independente, potrivit datelor statistice centralizate pentru Forbes România, de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) a Municipiului Bucureşti. Astfel, cel mai mare venit obţinut anul trecut în Bucureşti din activităţi independente s-a ridicat la 2,7 milioane de euro şi provine din transferul titlurilor de valoare.

Pe locul doi, dar la mică distanţă se află un bucureştean din sectorul 1 care a obţinut din consultanţă 2,5 milioane de euro. Şi un agent imobiliar, din sectorul 1 al Capitalei se poate lăuda cu unul dintre cele mai mari venituri obţinute anul trecut din activităţi independente: 2,37 milioane de euro.

Potrivit datelor furnizate pentru Forbes România de către DGFP Bucureşti, cinci avocaţi se regăsesc în "Top 10 cele mai mari venituri obţinute in 2011, în Bucureşti, din activităţi independente", cu venituri cuprinse între 1,7 milioane de euro şi 2,26 milioane de euro.

Mai multe detalii pe Forbes.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite