Cel mai bogat bancher român are aproape 21 de milioane de euro cash!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bancherul Nicolae Dănilă, fost preşedinte executiv al BCR, în prezent membru în Consiliul de Administraţie al BNR, şi-a sporit averea lichidă cu aproape două milioane de euro în perioada iunie - octombrie, activele sale financiare ajungând la circa 20,8 mil. euro

Bancherul Nicolae Dănilă, fost preşedinte executiv al BCR, în prezent membru în Consiliul de Administraţie al BNR, şi-a sporit averea lichidă cu aproape două milioane de euro în perioada iunie - octombrie, activele sale financiare ajungând la circa 20,8 mil. euro,potrivit declaraţiei de avere din 26 octombrie, notează site-ul zf.ro. El îşi ţine cea mai mare parte a banilor în depozite bancare, valoarea acestora însumând echivalentul a circa 11,5 mil. euro, inclusiv plasamente în fonduri de investiţii.


Din iunie şi până la sfârşitul lui octombrie Dănilă a mărit numărul băncilor la care are conturi, ajungând la nu mai puţin de 15, faţă de 7 potrivit declaraţiei din iunie. Bancherul are peste 6 mil. euro în depozite denominate în moneda unică, plus economii în moneda naţională de 23,2 mil. lei (circa 5,4 mil. euro) şi 50.107 dolari americani.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite