In premiera absoluta, Nissan prezinta 6 noi modele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Murano, Pathfinder, 350 Z Coupe, 350 Z Roadster, Navara, Micra Coupe Cabriolet au fost vedetele evenimentului prezentat ieri ziaristilor, la Romexpo, de reprezentantul Nissan in Romania. Cele 6 modele

Murano, Pathfinder, 350 Z Coupe, 350 Z Roadster, Navara, Micra Coupe Cabriolet au fost vedetele evenimentului prezentat ieri ziaristilor, la Romexpo, de reprezentantul Nissan in Romania. Cele 6 modele vor putea fi cumparate in curand din Romania.
* PATHFINDER. Pathfinder, model complet nou asamblat in Europa, beneficiaza de un interior spatios cu sapte locuri, echipamente pe masura si un motor turbo Diesel puternic de 2,5. 174 CP. Principalul atu al acestui model consta in capacitatea de a fi polivalent si practic: la interior, sunt posibile 64 de configuratii, cele sapte scaune fiind usor de manevrat. Pentru ca Pathfinder continua cu succes traditia 4x4 a companiei japoneze, transmisia ALL MODE este o versiune mai sofisticata a sistemului prezent pe celebrul X-TRAIL si Murano. De asemenea, Pathfinder dispune de "cheia inteligenta" pentru acces si demaraj, fara a fi necesara utilizarea traditionala a unei chei.
* MURANO reprezinta prima prezenta a marcii Nissan in segmentul crossover SUV. Caracterizat drept un 4x4 urban sportiv, Murano ofera un interior spatios cu cinci locuri, pozitie inalta de condus specifica SUV-urilor, performante, confort si manevrabilitate demne de o berlina de lux. Motorul puternic de 3,5. V6 234 CP, cutie automata cu Transmisie cu Variatie Continua dezvoltata de Nissan, sistem de tractiune ALL MODE 4X4 brevetat de Nissan sunt doar cateva dintre atributele care diferentiaza acest vehicul. Cat priveste interiorul, Nissan a ales sa comercializeze in Europa o singura versiune, care beneficiaza de echipare standard completa si elemente de varf.
* 350 Z ROADSTER. Este un vehicul care asociaza fascinatia binecunoscutului 350 Z Coupe cu senzatia de libertate oferita de un automobil cabrio. 350 Z Roadster este propulsat de acelasi motor de succes V6 de 3,5 litri, 280 CP, ca si modelul Coupe si avand acelasi sasiu. Dar cea mai frapanta caracteristica a noului 350 Z Roadster o constituie capota electrica. Aceasta nu are nevoie decat de 20 de secunde ca sa se deschida sau sa se inchida complet.
* 350 Z. Inima, sufletul si pasiunea, spun constructorii despre 350 Z Nissan pentru automobile. Adrenalina si multi cai putere - 280, 350 Z Coupe a fost revizuit pentru a se adapta vitezelor medii mai ridicate si conditiilor de conducere mai exigente din Europa. Placerea instinctiva resimtita la volanul lui 350 Z se regaseste si in design-ul coerent ce caracterizeaza acest automobil. Capota si ampatamentul lungi, precum si habitaclul cu doua locuri, ii confera lui 350 Z alura si caracterul unei veritabile masini sport.
* MICRA COUPe CABRIOLET. Impartind aceeasi platforma cu noua Micra, coupe-ul decapotabil Micra asociaza placerea conducerii "sub cerul liber" cu siguranta si confortul unui coupe de patru locuri. Destinata celor carora le place sa atraga atentia, Micra C+C dispune de o capota rigida pentru a face fata oricaror modificari climatice, dar este de ajuns sa apesi pe un buton pentru a gusta placerea unei calatorii in aer liber. Micra C+C adopta o tehnologie conviviala, asemanatoare celei prezente pe Micra. Automobilul dispune de sistemul "Intelligent Key", care permite accesul si demarajul fara a fi folosita cheia.
* NAVARA. Dupa debutul european, in martie 2005, la Salonul Auto de la Geneva, Navara are de infruntat o mare provocare: repetarea sau chiar depasirea performantelor binecunoscutului lider de piata, Nissan Pickup, din 2001 lider in clasamentul vanzarilor. Proiectat si fabricat concomitent cu Pathfinder la uzina Nissan din Barcelona, Navara introduce calitatile specifice autoturismelor si pe piata vehiculelor utilitare. Navara va fi disponibil in doua versiuni - Double Cab si King Cab.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite