De acum maşina se poate porni cu ajutorul unui Smartphone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costurile totale în primul an de folosire a sistemului ajung la aproape 2.000 de lei.
Costurile totale în primul an de folosire a sistemului ajung la aproape 2.000 de lei.

Maşina poate fi pornită acum şi cu ajutorul unui Smartphone conectat la internet prin reţelele GSM. Viper a prezentat miercuri în România sistemul Smart Start, cel cu ajutorul căruia îţi poţi porni maşina din telefon.

Practic, mașina poate primi comenzi din orice colţ al lumii, dacă există semnal GSM.

Premiat cu "BEST OF INNOVATIONS" la Consumer Electronics Show, Viper Smart Start porneşte motorul pentru a încălzi maşina pe timp de iarnă şi a o răcori vara. Mai mult, sistemul localizează maşina prin receptorul GPS inclus, oferind utilizatorului posibilitatea de a şti oricând unde se află aceasta. La un simplu click, cu Smart Start încui şi descui uşile maşinii, armezi şi dezarmezi sistemul de securitate şi deschizi portbagajul, precum şi multe altele la care pariem că nici măcar nu te-ai gândit.

 

image
MasinaSmartphone

Tot ce trebuie să faci pentru a-ţi comanda maşina din telefon este să conectezi modulul Smart Start la sistemul de pornire a maşinii de la distanţă şi să descarci o aplicaţie pe Smartphone-ul tău.

Viper Smart Start este disponibil va aplicație și a fost descărcat de peste 1 milion de de ori. Compatibil cu sistemele de operare iOS, Android şi BlackBerry, pachetul Smart Start DSM250I include un modul cu GPS şi cartelă SIM, precum şi un abonament pentru 1 an de zile.
Costurile totale în primul an de folosire ajung la aproape 2.000 de lei (cu un abonament inclus în primul an), după aceea ajungând la 10 dolari pe lună.

Falcon electronics estimează să vândă 500 de bucăți ale acestui modul în primul an. Compania deține o cotă de piață de aproximativ 40% cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite