VIDEO. Reclamã la Dacia Duster în Germania şi Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Duster
Dacia Duster

Compania Automobile Dacia a lansat primele spoturi publicitare în Germania şi Franţa pentru modelul Duster, primul SUV din istoria companiei.

Potrivit Daily Business, World Records Academy, o organizaţie internaţionalã de certificare a recordurilor mondiale, a desemnat modelul Dacia Duster ca fiind cel mai accesibil SUV din lume, cu un preţ de pornire de 16.200 de dolari pentru varianta 4X2 şi 18.390 dolari pentru cea 4X4.

Duster va fi comercializat progresiv în Europa, Turcia, Africa şi în Orientul Mijlociu începând cu aceastã lunã.

Din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, şi pe pieţele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) şi în unele ţãri din Africa.

În 2011, modelul Duster va începe sã fie produs, sub marca Renault, în uzina din Curitiba (Brazilia), uzina unde se produc deja modelele Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Vehiculele fabricate aici vor fi vândute în Brazilia, Argentina, Mexic şi Chile.

Modelul Duster va mai fi industrializat şi produs în Rusia, in uzina Avtoframos din Moscova. În ţãrile din zona Golfului Persic, modelul va fi disponibil, tot sub marca Renault, începând din 2011, vehiculele urmând sã fie produse în uzina de la Mioveni.

Vezi spoturile publicitare pe adevraul.es

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite