DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Mai merită să ne cumpărăm o Dacia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti - Dacia lansează noua serie limitată Story pe Sandero şi Logan
Piteşti - Dacia lansează noua serie limitată Story pe Sandero şi Logan

UPDATE Cititorii „Adevărului“ de pe pagina noastră de Facebook consideră că Dacia nu merită aşa mulţi bani. Sunt însă unii care apreciază prodsul românesc. SCRIE-ŢI ŞI TU PĂREREA ÎN SECŢIUNEA DE COMENTARII DE LA FINALUL ARTICOLULUI.

UPDATE Ora 17.55 Urmăriţi AICI întreaga conversaţie de pe Facebook.
David Mircea Bucur nu este de acord cu preţul Daciei. „La banii ăștia îți cumperi o Fiesta, nu Sandero. Mă rog, măcar încearcă.

Also inb4 "Mai bine aduc 10 VW Golf 3 din Germania".

Producătorul Dacia va lansa în această lună seria limitată Story pe Sandero şi Logan, preţurile ajungând la 10.450 de euro pentru Sandero şi 9.550 de euro pentru Logan Story.Dacia anunţă că începând cu luna martie, va lansa seria limitată Story pe modelele Sandero şi Logan. Noua serie limitată este disponibilă pentru motorizările 1.2 16V 75 CP, 1.6 85 CP şi 1.5 dCi 75 CP.

Atât Sandero cât şi Logan Story sunt echipate cu ABS şi Asistenţă la Frânarea de Urgenţă (AFU), airbag-uri şofer şi pasager, direcţie asistată, aer condiţionat, Radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth, închidere centralizată cu cheie. Noua serie limitată va fi identificată la exterior prin aplicarea unui sticker specific, în timp ce la interior se remarcă noua tapiţerie, gri închis cu motive gri deschis, prezente pe spătarul scaunelor.

Preţuri între 7.900 şi 10.450 de euro

Opţional, atât Sandero cât şi Logan Story pot fi prevăzute cu airbag-uri laterale faţă.

Preţurile variază între 8 800 şi 10 450 Euro (cu TVA inclus) pentru Sandero Story şi între 7 900 şi 9 550 Euro (cu TVA inclus) pentru Logan Story, în funcţie de motorizarea aleasă.

Între reponenţii de până acum sunt destui care spun că preţurile noilor tipuri de maşini Dacia sunt prea piperate pentru ţara noastră.
„Desteptii astia de la dacia vor numai sa jumuleasca clientii de bani, aia vor, dulaii.....", a scris Marius Macavei, completat de Valentino Valentin: „pai nu-i tot dacie? ce conteaza ca-i serie limitata?e mai buna cu ceva?“

„Eu nu as da atat pe o Dacia. De banii aia mai bine iau o germana second-hand sau o japoneza... Ma refeream la masini... :))“ a spus şi Daci Dacian.

Urmăriţi aici întreaga discuţie.

Aşteptăm opiniile voastre în secţiunea dedicată comentariilor

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite