Viteză pe traseu urban la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subaru Urban Test 2010 oferă bucureştenilor ocazia de a testa modelele mărcii nipone în regim de probă specială de raliu.

Distribuitorul mărcii Subaru în Bucureşti organizează în acest weekend a doua ediţie a unui drive test extensiv prin care orice posesor de permis de conducere putea încerca întreaga gamă de modele pe un circuit de macadam amenajat în incinta Drive in Cinema din complexul comercial Băneasa Shopping City.

Traseul de test are lungime de aproximativ 450 de metri şi cuprinde toate elementele tehnice prin care se poate verifica comportamentul maşinii la limită, în condiţii de aderenţă scăzută şi viteze de deplasare ridicată. Înscrierea la test este gratuită, doritorii fiind obligaţi să aibă asupra lor buletin de identitate şi permis de conducere valabil.

Testele sunt asistate de piloţi profesionişti ce oferă şi demonstraţii pe viu în ceea ce priveşte posibilităţile tehnice maxime ale maşinilor dar şi sfaturi şi aplicaţii practice pentru îmbunătăţirea stilului de condus pe autoturisme cu tracţiune integrală. Nu în ultimul rând, echipa tehnică Subaru oferă informaţii in extenso asupra particularităţilor constructive şi a avantajelor practice a sistemului de tracţiune integrală Symmetrical All Wheel Drive.

Subaru Urban Test 2010 a debutat anul acesta pe 22 mai, fiind o acţiune de promovare a unui stil de condus competent, sigur şi responsabil. Dincolo de contactul bucureştenilor cu gama de modele Subaru aceştia au ocazia să îşi îmbunătăţească semnificativ stilul de condus şi cunoştinţele despre cum trebuie să reacţionezi pe suprafeţe de rulare dificile. În acest weekend, testele au loc atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 11.00 şi 17.00.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite