Vezi primele fotografii cu MP4-12C GT3 de la McLaren şi preţul noului model

0
Publicat:
Ultima actualizare:

McLaren a anunţat preţul pentru Europa al modelului MP4-12C. Noul model al britanicilor va avea o variantă pentru competiţii, GT3.

McLaren a făcut public preţul noului MP4-12C. Acesta va fi disponibil de anul viitor şi va avea un preţ de pornire de 200.000 de euro pentru Europa.

În comparaţie cu rivalul său direct, Ferrari 458 Italia, va fi mai ieftin cu câteva mii de euro.

Ron Dennis, şeful companiei, a declarat că McLaren va oferi cea mai rapidă maşină care se încadrează în această sumă, dar şi cel mai ridicat nivel al calităţii şi al serviciilor post-vânzare, dintre toţi producatorii auto.

Jurnaliştii de la Autoexpress au publicat primele imagini cu noul MP4-12C şi se pare că britanicii pregătesc modelul şi pentru competiţii, GT3. Maşinile GT3 nu diferă foarte mult de maşinile de serie, păstrând costurile de producţie aproape de cele ale unei maşini de serie şi sunt "street-legal".

MP4-12C are o caroserie din fibra de carbon şi cantareste 1.300 kg. Este propulsat de un motor V8 biturbo de 3.8l care produce 600 CP si 600 Nm, iar acceleratia de la 0-100 km/h se realizeaza în 2.8 secunde.

image
image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite