Vezi primele fotografii cu noul Audi A6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audi va lansa noua generaţie a modelului premium de clasă mare, A6, în prima parte a anului viitor. Debutul are loc în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.

A patra generaţie a autoturismului premium german, concurent cu BMW Seria 5 şi Mercedes-Benz Clasa E, va fi disponibil cu o serie de motoare pe benzină şi motorină, cu patru şi şase cilindri, potrivit Audi.

Din 2012, gama A6 va oferi, în premieră, o versiune hibridă, cu un sistem de propulsie similar celui prezentat de SUV-ul compact Audi Q5 (motor pe benzină 2.0 TFSI - 211 CP) plus unitate electrică - 45 CP).

Noul A6 se laudă cu o caroserie mai uşoară ASF, un şasiu sport şi o gamă de sisteme electronice de asistenţă a şoferului.

Audi susţine că peste 20% din componentele noului model sunt realizate din aluminiu, lucru care a condus la scăderea greutăţii maşinii cu circa 80 de kilograme.

Pe lângă noile elemente ale lui A6, sistemul de propulsie hibrid promite eficienţa unui motor cu patru cilindri în linie şi puterea unui motor V6.

Audi A6 are o lungime de 4.92 metri şi o lăţime de 1.87 metri. Pentru a realiza un aspect sportiv, înălţimea modelului este de numai 1.46 metri, ceea ce îi conferă lui A6, în opinia celor care l-au desenat, "proporţii fără rival".

Blocurile optice cu LED-uri sunt opţionale, dar capota lungă, bosajele umflate ale aripilor şi plafonul înclinat sunt standard. La interior, totul se învârte în jurul celor doi pasageri din faţă.

Bordul este înclinat uşor spre şofer, dar partea din dreapta a acestuia îl încadrează pe pasagerul din dreapta. Practic, bordul şi feţele de uşi dau impresia că îi îmbrăţişează pe ocupanţii locurilor din faţă.

Oficial, consumul a fost scăzut, în medie, cu 19%, în comparaţie cu actualul model.

Foto: autoblog.nl

image
image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite