Vânzări în creştere, în China, pentru Mercedes-Benz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânzări în creştere la Mercedes-Benz
Vânzări în creştere la Mercedes-Benz

China a reprezentat balonul de oxigen pentru Mercedes, pentru că pieţele pieţe clasice precum cele din SUA sau Orientul Mijlociu, marca germană înregistrează pierderi masive.

Vânzările Mercedes-Benz, divizia de autovehicule pentru pasageri a Daimler, au crescut cu 10,8% în primul trimestru, faţă de primele trei luni din 2009, la 271.200 de unităţi, susţinute de rezultatele înregistrate în China.

“După cum ne aşteptam, am încheiat bine primul trimestru din punct de vedere al vânzărilor. În plus, ca umare a succesului noilor modele E şi S-Class, am reuşit să îmbunătăţim structura vânzărilor”, a declarat vicepreşedintele executiv pentru vânzări şi marketing al Mercedes-Benz, Joachim Schmidt.

“Vom continua acest trend pozitiv în următoarele săptămâni şi anticipăm o nouă majorare semnificativă a vânzărilor în trimestrul al doilea”, a mai spus Joachim Schmidt.

Livrările pe piaţa chineză au ajuns la nivelul record de 24.000 de maşini în primele trei luni din 2010, comparativ cu 11.800 de autovehicule în ianuarie-martie anul precedent. În martie, vânzările totale ale Mercedes au crescut cu 8,6%, la aproape 120.000 de unităţi.


Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite