VIDEO Promovare Volvo: o acrobată merge pe o frânghie întinsă între două camioane care se deplasează cu mare vizită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acrobata Faith Dickey a mers pe o frânghie întinsă între două autocamioane Volvo
Acrobata Faith Dickey a mers pe o frânghie întinsă între două autocamioane Volvo

„Un autocamion care ne va purta în viitor". Așa sunt descrise viitoarele camioane Volvo FH şi Volvo FH16 care vor fi lansate în curând. Acestea au fost prezentate prin intermediul unui video ce a făcut furori pe internet.

Un scop prioritar în procesul de dezvoltare a fost crearea unui autocamion care să ofere cea mai bună manevrabilitate. Câteva îmbunătăţiri structurale conferă noii serii Volvo FH un design stabil şi flexibil, foarte bine ilustrat în clipul intitulat „The Ballerina Stunt" (Turul de forţă al balerinei) în care acrobata Faith Dickey merge pe o frânghie întinsă între două autocamioane care se deplasează cu 80 de kilometri pe oră.

Odată cu noua serie Volvo FH este lansat si un nou sistem, denumit Suspensie faţă independentă (IFS) pentru autocamioane de mare tonaj.

Suspensia faţă independentă înseamnă că roţile faţă au suspensie independentă - prin urmare mişcarea unei roţi nu o afectează pe celelaltă. Deoarece ambele roţi faţă se mişcă separat, rezultatul este o deplasare mai lină, mai stabilă pe drum. Datorită faptului că mişcările nu sunt transmise de la o roată la alta, precizia şi controlul vor creşte.

Clipul cu noile camioane Volvo

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite